Virussen en Malware

Computer virussen en malware verwijderen.

Een van onze specialiteiten is het oplossen van problemen door besmettingen van pc virussen, malware, ransomware, trojan horses enz. Is uw pc of notebook plotseling erg langzaam geworden of krijgt u bij het opstarten vreemde meldingen, schakel uw machine dan direct uit en neem contact op met ons bedrijf. Na verwijdering van de besmetting krijgt u van ons advies om in de toekomst de kans op een nieuwe besmetting van uw apparaat zo klein als mogelijk te houden. Daarnaast kunt u bij ons één van de beste beveiligings-softwarepakketten kopen die er op de markt is.

Kaspersky Anti-Virus (vanaf € 29,95) en Internet Security (vanaf € 49,95) is bij ons vrijwel altijd ruim in voorraad. Halen kan aan onze balie van de technische dienst elke werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur. Bestellen kan door een telefoontje naar 0592-769178 of u vult het contactformulier in. Meer informatie over Kaspersky beveiligingsproducten vind u hier.
Verzendkosten voor het bestellen van Kaspersky software tot € 50,00 bedragen € 2,00 ( brievenbus pakket). Elke bestelling boven € 50,00 wordt gratis aan huis of kantoor afgeleverd. 

Partner Program Logo_1                    Geregistreerd Partner